100 TRUCS PER APRIMAR-SE

Descargar 100 TRUCS PER APRIMAR-SE en español gratis facil

El gran escritor y autor LIDIA CASADEMONT , 2013 ha escrito un gran libro sobre Salud y Dietas el cual consta de 216 paginas totalmente en español y castellano para leer en PDF o epub. El titulo de la obra se titula Salud y Dietas y esta distribuido por la editorial COSSETANIA en diferentes países. Lo puedes localizar mediante el isbn 9788490341131.

  • Autor LIDIA CASADEMONT , 2013
  • Categoria Salud y Dietas
  • Paginas 216
  • Editorial COSSETANIA
  • ISBN 9788490341131

Sinopsis y descripción del libro 100 TRUCS PER APRIMAR-SE

Hoy día está obsesionado con el hombre.

Estamos hablando de la sociedad de personas que son primes i, al llarg de la vida, tothom, qui més qui menys, té una lluita constant amb el pes.

Si te encuentras en este caso, en este llibre hi trobaràs, explicito de manera desenfadada, algunos trucos para ajudar-te a perdre uns quants quilos.

I, per aquells a no hagin de fer una dieta per rebaixar pes, al llarg del llibre també poden aprendre algunes cosetes sobre nutrició, consells pràctics sobre algunes tècniques culinàries, a saber reconèixer els aliments light i les propietats d'alguns aliments, entre otres petits trucs.

El veritat es que no se prtén que perdeu muchos quilos, pero si como mínimo nos servimos por encaminar-vos a seguir una buena dieta, la autora ya se dóna por satisfecha.

Perquè, al cap i a la fi, el més important tant a l'hora de perdre pes com de mantenir-lo és fer una bona dieta equilibrada.

Libros Relacionados